ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19

Σας ενημερώνουμε ότι από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2018 οι εγγραφέντες βάσει των αρχείων του ΥΠΕΘ,  πρωτοετείς φοιτητές, θα μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος eggrafes.upatras.gr προκειμένου να συμπληρώσουν λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (για διευκόλυνσή σας μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
  • καθώς και μία Φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να βεβαιωθούν ότι τα αρχεία έχουν αναρτηθεί σωστά πριν οριστικοποιήσουν την αίτησή τους. Σε περίπτωση που τα αρχεία δεν έχουν ανέβει, θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία με νέα αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μετά το πέρας της διαδικασίας εγγραφής και τον σχετικό έλεγχο, θα κληθούν με νεώτερη ανακοίνωση, να παρουσιασθούν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία, ώστε να γίνει ταυτοπροσωπία και να παραλάβουν τις βεβαιώσεις εγγραφής και τους κωδικούς πρόσβασης.

Επισημαίνεται ότι κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα οι φοιτητές θα πρέπει να ελέγχουν την ακρίβεια των στοιχείων που τυχόν θα βρουν προ-συμπληρωμένα και να κάνουν διορθώσεις ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ αν χρειαστεί, με βάση την ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο (π.χ τόπος γέννησης μπορεί να είναι με βάση την ταυτότητα το Αμαρούσιο Αττικής και όχι η Αθήνα).

Από τη Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...