Πρόγραμμα Υποτροφιών Φαρμακοβιομηχανίας DEMO ΑΒΕΕ

Η προσήλωση της DEMO στη νέα γενιά είναι σταθερή και γίνεται ολοένα πιο έντονη. Το 2020, η Βιομηχανία Φαρμάκων επενδύει εκ νέου στο πρόγραμμα "Start your Journey [1]", έναν θεσμό Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης που με μεγάλη επιτυχία εγκαινίασε πριν τρία χρόνια. Νέοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών σχετικών με τον φαρμακευτικό κλάδο, μπορούν να κάνουν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, καθώς και για 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

Στη τελική φάση του Προγράμματος οι Αριστούχοι Επιστήμονες διαφόρων κλάδων  που προκρίνονται καλούνται για προσωπική συνέντευξη και γνωριμία με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Εφέτος και λόγω των μέτρων ασφάλειας για την προστασία από τον COVID -19 οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Οι προσωπικές επιθυμίες των υποψηφίων παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, καθώς αυτό που προέχει είναι η εταιρεία να βοηθήσει κάθε νέο επιστήμονα με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα και με το πώς ο ίδιος οραματίζεται το μέλλον και τη σταδιοδρομία του. Έτσι υποτροφίες δίνονται κατά βάση σε υποψήφιους που έχουν άμεσο ενδιαφέρον συνέχισης των σπουδών τους και οι Πρακτικές σχεδιάζονται με τρόπο που να βοηθούν τους νέους να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Λουμπαρδιάς Γιώργος (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) και Παπασταματίου Ιωάννης (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

George Loumpardias

Hr Officer
21 km National Road Athens-Lamia
145 68 Krioneri, Attiki, Greece
T: +30 211 1813679-3684   F: +30 210 8161587
W: www.demo.gr [2]  E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...