ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (ALUMNI) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (ALUMNI) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
https://alumni.upatras.gr/

Ο ιστότοπος αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών στοχεύει στην διατήρηση στενών σχέσεων μεταξύ του Ιδρύματος και όσων ολοκληρώνουν τις σπουδές τους. Στον ιστότοπο οι απόφοιτοι μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, θέσεις εργασίας, καθώς και για διακρίσεις – βραβεύσεις αποφοίτων του Ιδρύματος.

Επιπλέον, με το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών που λειτουργεί στον ίδιο ιστότοπο, οι απόφοιτοι μπορούν να δικτυωθούν μεταξύ τους, να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο οι απόφοιτοι θα μπορούν να  συνεισφέρουν, είτε συμβουλευτικά, είτε δείχνοντας το δικό τους παράδειγμα, δημιουργώντας όραμα και έμπνευση στους φοιτητές, είτε προσφέροντας οι ίδιοι, μέσω της εξέλιξής τους, νέες θέσεις εργασίας στους νεότερους.

Κατά την πρώτη εγγραφή (login) στο κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων δημιουργείται αυτόματα μία ιστοσελίδα με το προφίλ του χρήστη, το οποίο ο ίδιος μπορεί να διατηρεί και να ενημερώνει.

Πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων μπορούν να έχουν όλοι οι απόφοιτοι (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών σπουδών) χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (UPnetID) που είχαν ως φοιτητές. Πλέον, η υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου όπως και η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που είχαν ως φοιτητές δεν διακόπτεται και μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο αποφοίτων και το email τους για πάντα!


Για να κάνετε την εγγραφή σας επισκεφθείτε:   
https://alumni.upatras.gr/register/


Μπορείτε να αποστέλλετε στην αρμόδια υπηρεσία (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εκδηλώσεων: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) νέα, διακρίσεις, βραβεύσεις κλπ. αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών ή όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για τους αποφοίτους του Ιδρύματος, προκειμένου να αναρτώνται στον ιστότοπο των αποφοίτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο αποφοίτων στη διεύθυνση: https://alumni.upatras.gr/, καθώς και τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/upatrasalumni

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...