Oδηγίες του ΕΟΔΥ

Προς τα Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

Δεδομένης της επιστροφής πολλών μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας από διακοπές θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα θέματα και να υπενθυμίσω τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για την αυστηρή τήρηση των οποίων είμαστε όλοι υποχρεωμένοι, προκειμένου να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία.

  • Οι μετακινήσεις των μελών της κοινότητας κατά την διάρκεια των διακοπών, πιθανά να οδηγήσει σε νέους φορείς ή και πάσχοντες από τον Covid-19. Λόγω των προσωπικών δεδομένων, δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα των θετικών δειγμάτων, πάρα μόνο το ίδιο το άτομο μετά από ενημέρωση που έχει σε προσωπικό επίπεδο. Αντιλαμβάνεστε ότι, εξαρτάται από τη καθεμιά και καθένα μας, η τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του ιού. Γνωρίζετε όλοι τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον τεχνικό ασφάλειας  κ. Θωμόπουλο και τη ιατρό εργασίας κ. Τριανταφύλλου αλλά και προσωπικά σε συνεννόηση με τους ιατρούς λοιμοξιωλόγους, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα.
  • Προς το παρόν τηρούμε με ευλάβεια τα εξής:
    Μάσκα υποχρεωτικά σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου
    Αποστάσεις μεταξύ μας-πολύ σημαντικό
    Καλό πλύσιμο των χεριών
    Ενημερώνεστε από τους ειδικούς, πότε να κάνετε τεστ
  • Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και επομένως και οι οδηγίες. Παρακαλώ να τις παρακολουθείτε και να τις εφαρμόζετε. Είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε την νέα πραγματικότητα, για όσο χρειάζεται, χωρίς πανικό ή άνευ λόγου απομόνωση. Μόνο με υπευθυνότητα, συνέργεια, και συνέπεια.
  • Η προσωπική ευθύνη στη συγκεκριμένη περίοδο είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η Πρύτανις

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...