Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΒΙΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Τον Οκτώβριο του 2015, θα ξεκινήσουν στην Αθήνα τα μαθήματα του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο "ΒΙΟΕΠΙΧΕΙΡEΙΝ" που διοργανώνεται από το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και από το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) έχει στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε νέους επιστήμονες και στην καλύτερη διασύνδεση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και επιχειρηματικής κατάρτισης. Το "ΒΙΟΕΠΙΧΕΙΡEΙΝ" είναι το μοναδικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ελλάδα που συνδυάζει την εκπαίδευση των φοιτητών σε διακριτούς αλλά και συμπληρωματικούς τομείς των βιοεπιστημών και επιχειρηματικών σπουδών για την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "ΒΙΟΕΠΙΧΕΙΡEΙΝ" θα διευθύνει ο καθηγητής Δημήτριος Δ. Λεωνίδας. Στα επισυναπτόμενα αρχεία, σας αποστέλλω την ανακοίνωση του μεταπτυχιακού προγράμματος. Πληροφορίες θα μπορούν να βρούν οι ενδιαφερόμενοι και στην ιστοσελίδα του τμήματος βιοχημείας και βιοτεχνολογίας www.bio.uth.gr . Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας την είδηση καθώς και την ανακοίνωση για το μεταπτυχιακό. Το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αναμένεται να υπάρξει μεγάλο από απόφοιτους του τμήματος μας, αλλά και από απόφοιτους άλλων σχολών (όπως ιατρικές, γεωπονικές, πολυτεχνικές, φαρμακευτικές σχολές) ανά την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την τιμή που θα μας κάνετε να δημοσιεύσετε την είδηση.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Δ. Λεωνίδας

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...