Eξέταση του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Εργαστήριο)»

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά.

Η παρούσα ανακοίνωση περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξέταση του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Εργαστήριο)» κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020.

Ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος: 18/09/2020

Ώρα εξέτασης: 18.00.

  • Ο τρόπος εξέτασης του εργαστηρίου θα είναι «Γραπτή εξ’ αποστάσεως (OnLine) εξέταση με ταυτοποίηση εξεταζόμενων και εποπτεία της διαδικασίας με χρήση κάμερας».
  • Για να είναι δυνατή η συμμετοχή σας θα πρέπει να διαθέτετε τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι: κάμερα, μικρόφωνο και δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής εγγράφων στην πλατφόρμα του μαθήματος (exams.eclass.upatras), είτε μέσω scanner, είτε μέσω κινητού (με φωτογράφηση).
  • Η εξέταση θα περιλαμβάνει μόνο θέματα ανάπτυξης-ασκήσεις, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους εξεταζόμενους μέσω του εργαλείου «Εργασίες» του exams.eclass.
  • Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με κλειστά βιβλία και δεν επιτρέπεται καμία χρήση σημειώσεων, βοηθημάτων ή οποιουδήποτε άλλου εγχειρήματος μπορεί να επηρεάσει την ακεραιότητα και την αδιαβλητότητα της εξέτασης. Επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ΜΟΝΟ (ΑΥΣΤΗΡΑ) για τη φωτογράφηση/σκανάρισμα των απαντήσεων.
  • Οδηγίες - Διευκρινίσεις: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή τσέπης. 2. Χρησιμοποιήστε ΜΟΝΟ μπλε ή μαύρο στυλό. 3. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικών υγρών και διορθωτικών ταινιών.
  • Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2» θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είναι εγγεγραμμένοι και στο eclass του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2» του διδάσκοντα Καθηγητή Θεοχάρη Σταματάτου (e-mailthstama@upatras.gr)

Προκειμένου να οργανωθεί σωστά η εξέταση και να έχει επιβεβαιωθεί/πιστοποιηθεί η συμμετοχή σας στην εξέταση του εργαστηρίου, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες ΕΝΤΟΣ (ΑΥΣΤΗΡΑ) των αναγραφόμενων καταληκτικών ημερομηνιών. Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν θα είναι δυνατή.

  1. Εγγραφή στην ομάδα χρηστών του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Εργαστήριο)» με τίτλο «Συμμετοχή στην εξέταση Ανόργανη Χημεία 2 (Εργαστήριο)_Σεπτέμβριος 2020» και αποδοχή των όρων συμμετοχής (προσωπικά δεδομένα, κ.λ.π.). Η διαδικασία αυτή θα πραγματοιηθεί μέσω της πλατφόρμας του eclass. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής: Τρίτη, 15/09/2020
  2. Την ημέρα της εξέτασης, 18/9/2020, και ώρα 17.30, θα πρέπει να προβείτε στα παρακάτω βήματα:

α) Ακουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (link) του Skype for Business:

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/thstama/1A6CSGIT και κάνετε login με τους ιδρυματικούς (πιστοποιημένους) κωδικούς σας.

β) Στην συνέχεια μέσω του αντίστοιχου Internet browser που διαθέτετε θα πρέπει να κάνετε login στο exams.eclass του Πανεπιστήμιου Πατρών, και να επιλέξετε το μάθημα της «Ανόργανης Χημείας 2 (Εργαστήριο)».

  1. Η εξέταση θα διαρκέσει 1 ώρα, και θα δοθούν επιπλέον 10 λεπτά προκειμένου να υποβάλετε τις απαντήσεις σας. Λήξη υποβολής απαντήσεων: 19.10. Προτείνεται η εφαρμογή (app) για κινητό android/iphone «Microsoft Office Lens» για εύκολη μετατροπή εικόνας σε pdf και ανέβασμα μετά στο πεδίο «Εργασίες». Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή της δημιουργίας αρχείου Word με βήματα: Insert à pictures. Επισημαίνεται η υψηλή ευκρίνεια των φωτογραφιών/εικόνων και η ονομασία του τελικού αρχείου προς υποβολή (Ονοματεπώνυμο_ΑΜ).   

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσω του παραπάνω συνδέσμου (link) του Skype for Business την ημέρα της εξέτασης (17.30 - 18.00), και αφού πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Καλή επιτυχία

Με εκτίμηση

Θεοχάρης Σταματάτος - Σπύρος Π. Περλεπές

Διδάσκοντες μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία - Εργαστήριο)»

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...