Φυσικοχημεία 1 - Εγγραφή στις εξετάσεις του μαθήματος

Η εξέταση του μαθήματος Φυσικοχημεία 1 θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο, 11/07/2020.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει:

  • να έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Ψηφιακού Άλματος (progress),
  • να ενεργοποιήσουν τον ιδρυματικό λογαριασμό του email τους και να κάνουν την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή τους για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2019-2020 στην πλατφόρμα του https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php, και στη συνέχεια,
  • να εγγραφούν στις εξετάσεις και των τριών τμημάτων του μαθήματος Φυσικοχημεία 1 στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr. Συγκεκριμένα, κάθε φοιτητής/τρια πρέπει να εγγραφεί:
    • στο Φυσικοχημεία 1 (μέρος Α) Εξετάσεις και
    • στο Φυσικοχημεία 1 (μέρος Β) Εξετάσεις και
    • στο Φυσικοχημεία 1 (μέρος Γ) Εξετάσεις.
  • Για την εγγραφή οι φοιτητές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (Upnet ID).

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις εξετάσεις είναι η Παρασκευή, 3/07/2020. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα επιτραπεί άλλη εγγραφή και ο φοιτητής/τρια δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξέταση.

Επιπλέον, θα γίνει έλεγχος με τη λίστα του Progress και όποιος δεν έχει δηλώσει το μάθημα αλλά έχει εγγραφεί για εξέταση στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr, θα διαγραφεί από την πλατφόρμα και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξέταση.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εξέτασης σε κάθε τμήμα του μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του αντίστοιχου τμήματος του μαθήματος στην πλατφόρμα του e-class, μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας εγγραφής στις εξετάσεις.

Προτείνεται η έγκαιρη εξοικείωση με το απαραίτητο λογισμικό στο κινητό σας για τη δημιουργία ενός μοναδικού αρχείου pdf από εικόνες (φωτογραφίες) που πιθανά θα χρειαστείτε για την υποβολή των απαντήσεων/λύσεων των θεμάτων κατά την εξέταση. Αναλυτικές πληροφορίες για το λογισμικό θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://sfb.sites.upnet.gr/exams/office-lens/.

Οι διδάσκοντες

Α. Κολιαδήμα, Χρ. Κορδούλης, Χ. Ματραλής

 

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...