Account
Please wait, authorizing ...
×

Για τη διευκόλυνση των φοιτητών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στο πλαίσιο διεξαγωγής των επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών την προσεχή Κυριακή,  το πρόγραμμα εξετάσεων έχει τροποποιηθεί ελαφρώς, σε συνεργασία με την Επιτροπής Ωρολογίου Προγράμματος & Προγράμματος Εξετάσεων.

Οι τροποποιήσεις εμφανίζονται επισημασμένες με κίτρινο χρώμα.

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2019 οι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα για τα οποία επιθυμούν να προσέλθουν. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

  1. Ανοίγετε τη φόρμα συμμετοχής  εδώ
  2. Έισάγετε τα στοιχεία και το email σας (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι απαραίτητο να είναι του Πανεπιστημίου αλλά να υπάρχει και να το παρακολουθείτε τακτικά)
  3. Επιλέξτε ΟΛΑ τα μαθήματα που επιθυμείτε να εξεταστείτε

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από την υποχρεωτική εγγραφή μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ.
  • Μελετήστε προσεκτικά το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι όταν δηλώνετε συμμετοχή σε κάποιο μάθημα αλλιώς είναι καλύτερο να αποφύγετε τη δήλωση σε αυτό.
  • Θα σας αποσταλεί σχετικό email επιβεβαίωσης της συμμετοχής και σύνδεσμος όπου θα έχετε τη δυνατότητα διόρθωσης της δήλωσης. ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ νέα δήλωση.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματός μας που θα εξεταστούν στο μάθημα "Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων για μηχανικούς και νέους Επιστήμονες", ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (https://www.bma.upatras.gr/index.php/el/2014-10-03-07-47-55/programma-eksetastikis), το μάθημα θα εξεταστεί στις 28/6/2019 και ώρα 14.00-16.00 στις αίθουσες ΠΑΜ 15, ΠΑΜ 3,ΠΑΜ 4, ΠΑΜ 5, ΠΑΜ 6.

Διδάσκουσα είναι η κ.Ε. Καρφάκη ()

Από τη Γραμματεία

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι η  γραπτή εξέταση του εργαστηρίου Βιοχημείας περιόδου Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31/5/19, ώρα 14-16, αίθ. ΧΒ1, ΧΒ2, ΧΒ3. Στην εξέταση υποχρεούνται να προσέλθουν οι φοιτητές, που ασκήθηκαν κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο στο εργαστήριο Βιοχημείας και ο μέσος όρος των βαθμών τους στα  τεστ πολλαπλής επιλογής είναι μικρότερος του 6,3, και όσοι φοιτητές περασμένων ετών δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο εργαστήριο Βιοχημείας, είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής είτε μέσω γραπτής εξέτασης. Επίσης στην εξέταση μπορούν να προσέλθουν και οι φοιτητές που επέτυχαν στα τεστ πολλαπλής επιλογής, αλλά θέλουν να βελτιώσουν το βαθμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι, οι φοιτητές, που ασκήθηκαν κατά το εαρινό εξάμηνο 2013, 2014 και 2015 στο εργαστήριο, θα έχουν επιπλέον 30 λεπτά για επεξεργασία αποτελεσμάτων κάποιας από τις ασκήσεις που πραγματοποίησαν. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κομπιουτεράκι.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος ΒΧ-2 θα έχουν οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο εργαστήριο Βιοχημείας, είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής είτε μέσω της γραπτής εξέτασης.

 

Από το Εργαστήριο Βιοχημείας

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματός μας που θα εξεταστούν στο μάθημα "Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη για Μηχανικούς & Επιστήμονες", ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (https://www.econ.upatras.gr/sites/default/files/attachments/programma_exetaseon_earinoy_ex._2018_2019_25_4_2019_0.pdf), το μάθημα "Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη για Μηχανικούς και Επιστήμονες" θα εξετασθεί στις 25/6/2019 και ώρα 14.00-16.00 στις αίθουσες ΠΑΜ13, ΠΑΜ16, ΠΑΜ17. Διδάσκουσα είναι η κ. Σαλαμαλίκη () .

Από τη Γραμματεία

Η γραπτή εξέταση του εργαστηρίου Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06-06-19, ώρα 15:00-16:00 στις αίθουσες ΧΗ7 και ΧΗ8. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας το πάσο σας και αριθμομηχανή.

Εκ του εργαστηρίου

Λόγω των επερχόμενων εκλογών, οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την Μικροβιολογία στις 3 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουνίου 2019, ώρα 12-15 στην αίθουσα ΧΒ3 (μαζί με τις εξετάσεις της Βιοχημείας-3).

Εκ μέρους των διδασκόντων,

Αλέξιος Βλάμης

Καλούνται οι φοιτητές B’, Γ’ και Δ’ έτους καθώς και επί πτυχίω που έχουν εκκρεμότητες με τις εξετάσεις του εργαστηρίου (οποιεσδήποτε ασκήσεις) να έρθουν να εξεταστούν ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 στις 11:00 στην αίθουσα ΧΗ7. Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα συμμετοχής

Οι φοιτητές οι οποίοι αιτιολογημένα δικαιούνται να εξεταστούν προφορικά, παρακαλούνται να ενημερώνουν τους διδάσκοντες των αντίστοιχων μαθημάτων τουλάχιστον 24 ώρες πριν την εξέταση, προκειμένου οι διδάσκοντες να είναι έγκαιρα ενημερωμένοι για το συντονισμό των γραπτών και προφορικών εξετάσεων.

Επισημαίνεται πως ο τρόπος οργάνωσης των προφορικών, όπως και των γραπτών εξετάσεων, είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του αντίστοιχου διδάσκοντα. Για λόγους διαφάνειας και αδιάβλητου των εξετάσεων, συνίσταται να παρίσταται τουλάχιστον έναν ακόμη άτομο κατά τις προφορικές εξετάσεις, εκτός από τον εξεταστή και τον εξεταζόμενο. Για τη διενέργεια των προφορικών εξετάσεων μπορεί να διατίθεται και το γραφείο του Προέδρου του Τμήματος, με την προϋπόθεση πως έχει προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΧΗΜΕΙΑΣ

Η εξέταση στο μάθημα Χημεία και Πληροφορική θα πραγματοποιηθεί στο Υπολογιστικό Κέντρο την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00.

Page 1 of 2

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.