ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για δύο πρόσφατες επιστημονικές επιτυχίες του μέλους του Τμήματος Χημείας, Καθηγητή Βιοχημείας Ν. Καραμάνου:
1. Μετά από πρόταση του μεγάλου βεληνεκούς εκδοτικού οίκου Springer ανακηρύχθηκε Series editor της σειράς των θεματικών βιβλίων Biology of Extracellular Matrix από το Σεπτέμβριο του 2018 (https://www.springer.com/series/8422). H σειρά αυτή θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες στο πεδίο.
2. Ο Καθηγητής Ν. Καραμάνος κατέχει πλέον τη θέση του Deputy editor του επιστημονικού περιοδικού Matrix Biology (impact factor 8.136). To περιοδικό ανήκει κατά την SCImago Journal Rank στην κατάταξη /κατηγορία Q1 και αποτελεί το σημαντικότερο μέσο δημοσιεύσεων στο ερευνητικό πεδίo. https://www.journals.elsevier.com/matrix-biology/editorial-board
Συγχαρητήρια στον συνάδελφο Ν. Καραμάνο και στην ερευνητική του ομάδα για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες, οι οποίες αντανακλούν στην ποιότητα και στην αναγνώριση του ερευνητικού έργου που υλοποιείται στο Τμήμα Χημείας, στη Σχολή Θετικών Επιστημών και στο Πανεπιστήμιο.
Σε μια δύσκολη περίοδο, η διεθνής αναγνώριση του έργου και του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου μας, ικανοποιεί και ενθαρρύνει ενώ επιπλέον συμβάλει σημαντικά στη λειτουργία και στην προβολή του Ιδρύματος.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Παπαθεοδώρου
Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών
Πανεπιστήμιο Πατρών

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...