Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του εργαστηρίου Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων- Οινολογία Ι, να διευκρινήσουμε ότι οι φοιτητές που φαίνεται  στην κατάσταση ότι θα κάνουν την άσκηση 11, θα κάνουν την άσκηση 9, γι'αυτό χρειάζεται να φέρουν 2 κιλά κόκκινα  σταφύλια και   2 κιλά λευκά  σταφύλια ανά ομάδα.

Εκ του εργαστηρίου

Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας να εγγραφούν στο Εργαστήριο Εισαγωγής στη Ανόργανη Χημεία και να παραλάβουν τα εργαστηριακά τους συγγράμματα τις εξής ημερομηνίες και ώρες:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

Παρασκευή 11/10

12.00-14.30

Τρίτη 15/10

13.00-15.00

Τετάρτη 16/10

13.00-14.00

Πέμπτη 17/10

13.00-15.00

 

Η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της κ. Διαμαντοπούλου που βρίσκεται στο Νότιο κτήριο Χημείας, 1ος όροφος, τέλος του διαδρόμου.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι ώρες εργαστηρίου της ημέρας Πέμπτης έχουν αλλάξει σε σχέση με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Το εργαστήριο που πραγματοποιείται ημέρα Πέμπτη από τις αντίστοιχες ομάδες θα ξεκινάει στις 15.15 (αντί 16.00 που αναγράφεται στο πρόγραμμα).

Οι ομάδες που θα ασκούνται ημέρα Τρίτη θα ξεκινούν το εργαστήριο στις 15.00 όπως αναγράφεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Οι ομάδες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές των φοιτητών.

 

Εκ του εργαστηρίου

Οι φοιτητές του Δ΄ έτους που θέλουν να εγγραφούν στο εργαστήριο «Χημικές Διεργασίες Χημικής Τεχνολογίας», μπορούν να προσέλθουν μέχρι την Τρίτη 08/10 στο εργαστήριο Ετερογενούς Κατάλυσης, Νότιο Κτίριο Χημείας, Β΄ όροφος. Το εργαστήριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11/10. Οι φοιτητές θα ενημερωθούν για τις ομάδες και τις ώρες του εργαστηρίου σε επόμενη ανακοίνωση.

Εκ του εργαστηρίου.

Καλούνται οι φοιτητές Κατσαούνος Ανδρέας και Κασαρτζιάν Εύα να επικοινωνήσουν με την κα Ντεϊμεντέ  (e-mail: ) σχετικά με τη διπλωματική τους εργασία.

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.