Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως διαλέξεων του μαθήματος “ Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία ΙΙ ” θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται από Δευτέρα 23 Μαρτίου (9:00-11:00).

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το μάθημα “ Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία ΙΙ ” να εγγραφούν σε αυτό στην πλατφόρμα e-class.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κουτίνας

Όσοι τεταρτοετείς φοιτητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το μάθημα Εφαρμοσμένη Στατιστική καλούνται να εγγραφούν άμεσα στην σελίδα eclass του αντίστοιχου  μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/MECH1175/), χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail που έχουν από το Πανεπιστήμιο Πατρών και δηλώνοντας πως είναι φοιτητές του Τμήματος Χημείας.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες  του 1ου έτους (καθώς και παλαιοτέρων ετών) που παρακολουθούν το μάθημα Φυσικοχημεία 1 να εγγραφούν άμεσα στο e-class του μαθήματος ώστε από την Δευτέρα 23/3/2020 να αρχίσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος.

Ο διδάσκων

Χ. Ματραλής

Καλούνται οι φοιτητές/τριες  του 4ου έτους (καθώς και παλαιοτέρων ετών) που παρακολουθούν το μάθημα «Επιστήμη Πολυμερών» να εγγραφούν στο e-class του μαθήματος ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να αρχίσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος.

Η  έναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας θα γίνει την Δευτέρα 23/3/2020, ώρα 11.00-13.00, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Η πρόσκληση (σύνδεσμος) για την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα  ανακοινωθεί  στο e-class του μαθήματος.

Η διδάσκουσα

Χ. Ντεϊμεντέ

Οι φοιτητές όλων των ετών, που παρακολουθούν το μάθημα «ΧΗΜΕΙΑ ΕΤΕΡΟΚΥΚΛΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΟΡΙΩΝ», παρακαλούνται να εγγραφούν   στο e-class του μαθήματος προκειμένου να στους σταλθεί πρόσκληση, ώστε να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως παραδόσεις.

Η πρόσκληση για την διάλεξη εξ’ αποστάσεως θα ανακοινωθεί στο e-class του μαθήματος.

Η έναρξη των μαθημάτων στο κεφάλαιο των ΒΙΟΜΟΡΙΩΝ θα γίνει στις 24/03/2020, 11.00-13.00, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Θα προηγηθεί δοκιμαστική σύνδεση τις αμέσως επόμενες ημέρες για όσους θα είναι διαθέσιμοι με την ίδια διαδικασία.

Καλούνται οι φοιτητές του 1ου έτους (καθώς και προηγούμενων ετών) να εγγραφούν στο e-class του εν λόγω μαθήματος προκειμένου να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που αφορούν τις παραδόσεις-φροντιστήρια του μαθήματος, καθώς και να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως διαλέξεις.

Οι προσκλήσεις για τις διαλέξεις εξ’ αποστάσεως θα ανακοινώνονται στο e-class του μαθήματος.

Ο Διδάσκων

Θεόδωρος Τσέλιος

Οι φοιτητές του 3ου έτους (καθώς και προηγούμενων ετών) που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί και επιθυμούν να παρακολουθήσουν  το μάθημα «ΑΡΧΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» (CHEM2125) καλούνται να εγγραφούν  στο e-class του μαθήματος προκειμένου να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως παραδόσεις του.

Η πρόσκληση για την διάλεξη εξ’ αποστάσεως θα ανακοινωθεί στο e-class του μαθήματος με επόμενη ανακοίνωση.

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα «ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ 1» παρακαλούνται να εγγραφούν  εγκαίρως στο e-class του μαθήματος προκειμένου να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως παραδόσεις του. Επίσης παρακαλούνται οι φοιτητές προηγούμενων ετών που είχαν ήδη εγγραφεί στο μάθημα και σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν να εγγραφούν εκ νέου.

Η πρόσκληση για την διάλεξη εξ’ αποστάσεως θα ανακοινωθεί στο e-class του μαθήματος.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 23/03/2020, 9.00-11.00 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος.

Εκ των διδασκόντων

1. Βιολογική αμπελοκαλλιέργεια

Αλεξοπούλου Β. – Σταυριανάκη Ζ. – Πριάκου Μ.

 

2. Λιπάσματα και λίπανση των αμπελώνων

Στέφα Ε. – Σκουτέρη Δ. – Ζαχαροπούλου Χ.

 

3. Η Ελληνική ποικιλία Ασύρτικο

Μανιάκη Ε. – Κασούτσα Χ. – Χούντα Ν.

 

4. Η Γαλλική ποικιλία Sauvignon blanc

Γιαννιώτη Ν. – Κουνάβα Σ. – Τσίγκου Ν.

 

5. Η Γαλλική ποικιλία Syrah

Δημάκη Β. – Θεοδωροπούλου Ν. – Θεοδωροπούλου Σ. – Μπάκα Ε.

 

6. Ο φυσικός αφρώδης Καμπανίτης οίνος και ποικιλίες

Κόκκαλης Δ. – Δενδρινός Γ. – Κονιστής Σ. – Σαλτούρος Π.

 

7. Τροφοπενίες του αμπελώνα

Γιαννακοπούλου Ε. – Βάτσικα Θ. – Σοφού Μ. – Αρβανίτη Α.

 

8. Ο οίνος Vino Santo και οι ποικιλίες σταφυλιών που χρησιμοποιούνται

Μανιουδάκη Μ. – Κοντοχρήστου Α. – Καρακατσάνη Α. – Ανδρικοπούλου Α.

 

9. Η παραγωγή και η ποιότητα του οίνου Cabernet από τη Βόρεια Ευρώπη και την Ελλάδα

Φρούσιου Ε. – Λαγοπαναγιωτοπούλου Ο. – Μπάτσα Μ.

 

10. Η ασθένεια του αμπελώνα Black rot

Σουφλή Κ. – Λεπέτσου Γ. – Παπαθανασίου Β.

Στα αρχεία 01-02-03 Binder (v.20-1).pdf και 01-02-04 Binder (v.20-1).pdf θα βρείτε υλικό και ασκήσεις σχετικές με το σημερινό και τα προηγούμενα μαθήματα.

Χ. Ματραλής

Attachments:
Download this file (01-02-03 Binder (v.20-1).pdf)01-02-03 Binder (v.20-1).pdf[ ]2020-03-04 14:30
Download this file (01-02-04 Binder (v.20-1).pdf)01-02-04 Binder (v.20-1).pdf[ ]2020-03-04 14:30

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.