Διεξαγωγή μαθημάτων Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου 13:00-15:00 θα διεξαχθεί εκτάκτως λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου εξ αποστάσεως μάθημα Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος και να παρακολουθούν ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του μαθήματος που θα δημοσιεύονται εκεί.

Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται εξ αποστάσεως μαθήματα τις Τετάρτες 9:00-11:00 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Για όσους φοιτητές, εισαχθέντες 2015-2016, επιθυμούν να αποκτήσουν το ΠΔΕ και δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια διδακτικής την άνοιξη του 2019, δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια ξανά φέτος την άνοιξη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως (για λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων να παρακολουθείτε τις ανακοινώσει στο eclass του μαθήματος) τις ημερομηνίες 26/3 13:00-15:00 (εκτάκτως λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου), 1/4 9:00-11:00, και 8/4 9:00-11:00. Για την απόκτηση του ΠΔΕ απαιτείται παρακολούθηση και επιτυχής αξιολόγηση στα 2 από τα 3 σεμινάρια. Η αξιολόγηση των σεμιναρίων θα γίνει μαζί με την αξιολόγηση του μαθήματος στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Σημειώστε ότι για τους εισαχθέντες 2015-2016 είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται για το κομμάτι της διδακτικής.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...