ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ης ΠΡΟΟΔΟΥ ΒΧ-2

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας, ότι:

  1. Η εξέταση της 2ης Προόδου του μαθήματος Βιοχημεία-2 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/6/19, ώρα 11πμ, αίθουσες ΧH7 και ΧH8. Η εξέταση θα είναι διάρκειας 2:30 ωρών με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση να το δηλώσουν μέχρι και τη Πέμπτη 6/6/19 το απόγευμα με αποστολή e-mail στο κ. Σ. Σκανδάλη.
  2. Τη Τετάρτη 5/6/19 θα πραγματοποιηθεί φροντιστήριο του μαθήματος ΒΧ-2, ώρα 13-15, Αιθ. ΑΘΕ12. Οι ασκήσεις του φροντιστηρίου για τα κεφ. Αντιγραφή DNA, Μεταγραφή-Σύνθεση RNA, Πρωτεϊνοσύνθεση έχουν ανέβει σtο e-class.
  3. Τη Πέμπτη 6/6/19, μετά τη παράδοση του μαθήματος ώρα 9-11, θα ακολουθήσει φροντιστήριο του μαθήματος ώρα 11-13, Αιθ. ΑΘΕ12.

Οι Διδάσκοντες

Α. Αλετράς-Σ. Σκανδάλης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...