Καταθέσεις προπτυχιακών διπλωματικών εργασιών

Η παρουσίαση των Πτυχιακών Εργασιών των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας προγραμματίζεται για τις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2019.

Οι φοιτητές θα πρέπει:

α) να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00  στη Γραμματεία του Τμήματος (ώρες λειτουργίας Γραμματείας Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 12:00-13:00) δύο ανάτυπα της πτυχιακής τους εργασίας, με το συνοδευτικό έγγραφο από τον επιβλέποντα, με τον ακριβή τίτλο της πτυχιακής (εφ’ όσον δεν έχει ήδη κατατεθεί) και

β) να ενημερώσουν την επιτροπή πτυχιακών εργασιών με μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Προτιμητέα ημέρα και ώρα παρουσίασης κατόπιν συνεννόησης με τον επιβλέποντα.
  2. Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου του φοιτητού
  3. Τίτλο πτυχιακής εργασίας
  4. Ονοματεπώνυμο επιβλέποντα

Για να βοηθηθούμε στη μορφοποίηση και παρουσίαση του τελικού προγράμματος των παρουσιάσεων, παρακαλούμε η ενημέρωσή σας να έχει την ακόλουθο μορφή (με κόκκινο η προτιμητέα ώρα παρουσίασης, πουθενά ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

14:00-14:30

Αγγελόπουλος Γεώργιος, Α.Μ. ΧΧΧΧ

Τίτλος: Μελέτη πρωτεϊνών συμπληρώματος

Επιβλέπον μέλος ΔΕΠ: Παπαδοπούλου Μαρία

Επισημαίνεται στους φοιτητές και στα μέλη ΔΕΠ ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας για τις προτιμήσεις ημερομηνίας και ώρας των παρουσιάσεων.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...