1η Πρόοδος του μαθήματος ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι η 1η Πρόοδος του μαθήματος ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/5/18, ώρα 11:00, αιθ. ΑΘΕ10.  Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 2,5 ώρες και θα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (με αρνητική βαθμολογία) και ένα θέμα ανάπτυξης με βαρύτητα 75% και 25%, αντίστοιχα, στο τελικό βαθμό του γραπτού.

Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στην εξέταση θα πρέπει να το δηλώσουν παρακάτω  μέχρι και την Πέμπτη 10/5/18.

Δήλωση συμμετοχής στην πρόοδο Βιοχημεία-2

Οι Διδάσκοντες

Α. Αλετράς-Σ. Σκανδάλης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...