Βιοχημεία-2

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι οι εξετάσεις του μαθήματος ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ 2 περιόδου Φεβρουαρίου 2018 (15/2/18), για τους επί πτυχίο φοιτητές, θα πραγματοποιηθούν όπως φαίνεται παρακάτω:

  1. Για τούς φοιτητές μέχρι και το 13ο εξάμηνο σπουδών με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) με βαρύτητα 75% και ένα θέμα ανάπτυξης με βαρύτητα 25%, χωρίς τη χρήση βιβλίων και σημειώσεων. Διάρκεια εξέτασης 2 ώρες και 30 λεπτά.
  2. Για τούς φοιτητές που βρίσκονται στο 15ο και μεγαλύτερα εξάμηνα με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) μόνο, και διάρκεια εξέτασης 2 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος είναι:

α)  Να έχει δηλωθεί το μάθημα στο ψηφιακό άλμα.

β) Να έχει περάσει ο φοιτητής επιτυχώς τις εξετάσεις του θεωρητικού μέρους του εργαστηρίου Βιοχημείας, είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής, είτε μέσω των γραπτών εξετάσεων του εργαστηρίου.

Οι Διδάσκοντες

Α. Αλετράς - Σ. Σκανδάλης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...