Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Παρακαλούνται οι δευτεροετείς φοιτητές του Τμήματος να εγγραφούν στο e-class στο μάθημα "Απλή θεωρία πάνω στις τεχνικές του Εργαστηρίου Πειραματικής Οργανικής Χημείας Ι" όπου θα λαμβάνουν υλικό που θα αφορά τεχνικές που διδάσκονται στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Πειραματικής Οργανικής Χημείας Ι καθώς και θεωρία επί των ασκήσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Εκ των διδασκόντων

Καλούνται οι φοιτητές/τριες  που παρακολουθούν το μάθημα «Αναλυτική Χημεία 1» να εγγραφούν άμεσα στο e-class του μαθήματος ώστε να αρχίσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος.

Η διδάσκουσα

Χ. Παπαδοπούλου

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το μάθημα BIOXHMEIA-2 καλούνται να επανεγγραφούν άμεσα στην σελίδα eclass του μαθήματος με κωδικό CHEM2088, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail που έχουν από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου 13:00-15:00 θα διεξαχθεί εκτάκτως λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου εξ αποστάσεως μάθημα Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος και να παρακολουθούν ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του μαθήματος που θα δημοσιεύονται εκεί.

Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται εξ αποστάσεως μαθήματα τις Τετάρτες 9:00-11:00 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Για όσους φοιτητές, εισαχθέντες 2015-2016, επιθυμούν να αποκτήσουν το ΠΔΕ και δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια διδακτικής την άνοιξη του 2019, δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια ξανά φέτος την άνοιξη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως (για λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων να παρακολουθείτε τις ανακοινώσει στο eclass του μαθήματος) τις ημερομηνίες 26/3 13:00-15:00 (εκτάκτως λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου), 1/4 9:00-11:00, και 8/4 9:00-11:00. Για την απόκτηση του ΠΔΕ απαιτείται παρακολούθηση και επιτυχής αξιολόγηση στα 2 από τα 3 σεμινάρια. Η αξιολόγηση των σεμιναρίων θα γίνει μαζί με την αξιολόγηση του μαθήματος στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Σημειώστε ότι για τους εισαχθέντες 2015-2016 είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται για το κομμάτι της διδακτικής.

Η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως διαλέξεων του μαθήματος “ Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία ΙΙ ” θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται από Δευτέρα 23 Μαρτίου (9:00-11:00).

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το μάθημα “ Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία ΙΙ ” να εγγραφούν σε αυτό στην πλατφόρμα e-class.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κουτίνας

Όσοι τεταρτοετείς φοιτητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως το μάθημα Εφαρμοσμένη Στατιστική καλούνται να εγγραφούν άμεσα στην σελίδα eclass του αντίστοιχου  μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/MECH1175/), χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail που έχουν από το Πανεπιστήμιο Πατρών και δηλώνοντας πως είναι φοιτητές του Τμήματος Χημείας.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες  του 1ου έτους (καθώς και παλαιοτέρων ετών) που παρακολουθούν το μάθημα Φυσικοχημεία 1 να εγγραφούν άμεσα στο e-class του μαθήματος ώστε από την Δευτέρα 23/3/2020 να αρχίσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος.

Ο διδάσκων

Χ. Ματραλής

Καλούνται οι φοιτητές/τριες  του 4ου έτους (καθώς και παλαιοτέρων ετών) που παρακολουθούν το μάθημα «Επιστήμη Πολυμερών» να εγγραφούν στο e-class του μαθήματος ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να αρχίσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος.

Η  έναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας θα γίνει την Δευτέρα 23/3/2020, ώρα 11.00-13.00, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Η πρόσκληση (σύνδεσμος) για την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα  ανακοινωθεί  στο e-class του μαθήματος.

Η διδάσκουσα

Χ. Ντεϊμεντέ

Οι φοιτητές όλων των ετών, που παρακολουθούν το μάθημα «ΧΗΜΕΙΑ ΕΤΕΡΟΚΥΚΛΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΟΡΙΩΝ», παρακαλούνται να εγγραφούν   στο e-class του μαθήματος προκειμένου να στους σταλθεί πρόσκληση, ώστε να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως παραδόσεις.

Η πρόσκληση για την διάλεξη εξ’ αποστάσεως θα ανακοινωθεί στο e-class του μαθήματος.

Η έναρξη των μαθημάτων στο κεφάλαιο των ΒΙΟΜΟΡΙΩΝ θα γίνει στις 24/03/2020, 11.00-13.00, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Θα προηγηθεί δοκιμαστική σύνδεση τις αμέσως επόμενες ημέρες για όσους θα είναι διαθέσιμοι με την ίδια διαδικασία.

Καλούνται οι φοιτητές του 1ου έτους (καθώς και προηγούμενων ετών) να εγγραφούν στο e-class του εν λόγω μαθήματος προκειμένου να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που αφορούν τις παραδόσεις-φροντιστήρια του μαθήματος, καθώς και να ξεκινήσουν οι εξ’ αποστάσεως διαλέξεις.

Οι προσκλήσεις για τις διαλέξεις εξ’ αποστάσεως θα ανακοινώνονται στο e-class του μαθήματος.

Ο Διδάσκων

Θεόδωρος Τσέλιος

Σελίδα 1 από 53

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.