Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Ανακοινώνεται ότι η παροχή συμβουλευτικού έργου στους φοιτητές για το μάθημα «Χημεία Οργανομεταλλικών Ενώσεων και Μηχανισμοί Ανόργανων Αντιδράσεων» θα γίνεται μια (1) ώρα πριν τη διδασκαλία του μαθήματος.

Την Τρίτη 27/10 (Ομάδα 4), την Πέμπτη 29/10 (Ομάδα 5), την Τρίτη 3/11 (Ομάδα 7) και την Πέμπτη 5/11 (Ομάδα 8), οι φοιτητές θα ασκηθούν στο Εργαστήριο Εισαγωγής στην Ανόργανη Χημεία κατά το χρονικό διάστημα 8:15-12:15. Η μετάθεση του Εργαστηρίου νωρίτερα κατά μία ώρα κρίνεται σκόπιμη προκειμένου οι φοιτητές να μπορούν να παρακολουθήσουν στις 13:15 την εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/ές του 7ου Εξαμήνου Σπουδών που προτίθενται να επιλέξουν το μάθημα ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ να εγγραφούν άμεσα στο eclass του μαθήματος, ώστε να ενημερωθούν για την πρώτη εξ αποστάσεως παράδοση του μαθήματος που θα γίνει την Τετάρτη 07/10/2020 από την κ. Σουπιώνη.

Οι Διδάσκοντες

Την Παρασκευή 09/10/2020  στις 13.30 θα γίνει ενημέρωση για τα μαθήματα  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Ι και ΙΙΙ  του χειμερινού  εξαμήνου 2020-21. Στη συνέχεια  θα οριστικοποιήσουμε  του ωρολόγιο πρόγραμμα και θα συναποφασίσουμε για τον τρόπο διδασκαλίας ( δια ζώσης η εξ αποστάσεως)

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 12.10.2020

Παρακαλώ να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας zoom

https://upatras-gr.zoom.us/j/91469260422?pwd=SWMxa0VMYVJ4cmYrT2FTaUZMb0RSdz09

Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να επιλέξουν το μάθημα του 7ου εξαμήνου Υπολογιστική Χημεία και Μοριακός Σχεδιασμός να εγγραφούν στη σελίδα e-class του μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/CHEM2014/) προκειμένου να λαμβάνουν σχετικές ενημερώσεις του μαθήματος και του εργαστηρίου.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να επιλέξουν το μάθημα «Μικροβιολογία» να εγγραφούν στη σελίδα e-class του μαθήματος (http://eclass.chem.upatras.gr/courses/CHEM138/) προκειμένου να λαμβάνουν σχετικές ενημερώσεις του μαθήματος και του εργαστηρίου.

Εκ μέρους των διδασκόντων,

Αλέξιος Βλάμης

Σελίδα 1 από 58

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.