ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματός μας πως, εν αναμονή της αποστολής των πινάκων επιτυχόντων από το Υπουργείο, θα πρέπει το συντομότερο δυνατό, να εγγραφούν στην πλατφόρμα http://eclass.chem.upatras.gr/   ώστε να λαμβάνουν το υλικό (έγγραφα, συνδέσμους διαλέξεων, ανακοινώσεις κλπ). Μέσω της πλατφόρμας αυτής μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που θα ξεκινήσουν, πριν ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα Χημείας.

Για να εγγραφούν θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Μέσω του συνδέσμου http://eclass.chem.upatras.gr/ να πάνε στο αριστερό μέρος της σελίδας και από το μενού ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ να επιλέξουν ΕΓΓΡΑΦΗ.

Δημιουργία ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποίηση μέσω Google αν έχουν Gmail.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με την υπηρεσία Skype for Business (Οδηγίες υπάρχουν στον σύνδεσμο https://sfb.sites.upnet.gr/guests/)

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας

Αχιλλεύς Θεοχάρης

Καθηγητής

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...