Δωρεάν Σίτιση Φοιτητών Ακαδ. Έτους 2020-21

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να σιτίζονται δωρεάν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ότι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση https://sitisi.upatras.gr, δίνοντας username/password που διαθέτουν από 01-09-2020 έως 30-10-2020.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες θα πρέπει να υποβάλλουν όλα τα δικαιολογητικά, το κάθε ένα ξεχωριστά, ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf (πχ. με σαρωτή (scanner), κλπ.), καταχωρώντας στο ηλεκτρονικό σύστημα κατά την συμπλήρωση της αίτησης.

Οι φοιτητές θα μπορούν μέσω του ιδίου link να κατεβάσουν την ηλεκτρονική κάρτα σίτισης στο κινητό τους  ή να την εκτυπώσουν. Με αυτή θα μπορούν να προσέρχονται στο εστιατόριο. Επίσης, μέσω του ιδίου link θα μπορούν να παρακολουθούν την αίτησή τους.

Δεν απαιτείται να προσκομίσετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή στο Τμήμα Σίτισης και Παροχών, Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας (Κουκούλι), Τμήμα Υπηρεσιών Φοιτητικής Μέριμνας (Μεσολόγγι), παρά μόνο εάν σας ζητηθεί.

Πληροφορίες θα δίνονται τηλεφωνικά ή μέσω email όπως παρακάτω:

- Οι φοιτητές των Τμημάτων της Πάτρας (Πανεπιστημιούπολη Ρίον) στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών  (κτίριο Αʼ ισόγειο, τηλ.2610997976, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

- Οι φοιτητές των Τμημάτων του Αγρινίου στο γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Γ. Σεφέρη 2, Βʼ κτίριο, κα Μαρία Στεργίου, τηλ. 2641074169, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

- Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στην πόλη των Πατρών, (Κουκούλι) στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας (κα Αθηνά Τάτση,τηλ.2610369-013, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

- Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στις πόλεις Μεσολογγίου, Αιγίου, Αμαλιάδος και Πύργου στο Τμήμα Υπηρεσιών Φοιτητικής Μέριμνας (κ. Σαλάππα Αλέξιο, τηλ. 2631058257, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο www.upatras.gr/el/food

Από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...