ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που πήραν μετεγγραφή για το Τμήμα μας, ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους θα πρέπει :

  • Να καταθέσουν στη Γραμματεία  έως 2/12/2019 Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρες 12.00-13.00, τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην εγκύκλιο μετεγγραφής τους, η οποία επισυνάπτεται, καθώς επίσης και τα εξής:
  1. Φωτοτυπία ταυτότητας
  2. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  3. Πιστοποιητικό γέννησης
  4. (2) φωτογραφίες τύπου αστυν. ταυτότητας
  5. Βεβαίωση διαγραφής τους από την προηγούμενη σχολή τους.
  • Να εισέλθουν στο http://eggrafes.upatras.gr με τον ΑΜ του Υπουργείου καθώς και στο πεδίο  Πατρώνυμο να εισάγουν τη λέξη  ΤΕΣΤ με κεφαλαία ελληνικά και να συμπληρώσουν τα πεδία που θα τους ζητηθούν.

Οι φοιτητές του Τμήματός μας που πήραν μετεγγραφή για άλλο Τμήμα αφού πρώτα τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες σχετικές με δανεισμό βιβλίων και σίτιση με άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών, μπορούν να καταθέτουν στη Γραμματεία την επισυναπτόμενη αίτηση διαγραφής ή να κάνουν το γνήσιο της υπογραφής τους και να τη στείλουν στη γραμματεία με courrier μαζί με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα. Εάν δεν έχουν παραλάβει ακαδ.ταυτότητα μπορούν να στείλουν την δήλωση διαγραφής με το γνήσιο υπογραφής στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Από τη Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...