ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματός μας (προπτυχιακούς-μεταπτυχιακούς-υποψήφιους διδάκτορες), ότι άνοιξε η πλατφόρμα του Ψηφιακού Άλματος για ανανέωση εξαμήνου και εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-19.

Η εγγραφή είναι υποχρεωτική και η μη έγκαιρη ανανέωση θα έχει ως συνέπεια την αδυναμία δήλωσης μαθημάτων και συμμετοχής στις εξετάσεις του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Επίσης, θα πρέπει να επιστραφούν συγγράμματα που τυχόν θα πάρουν, όσοι  δεν ανανεώσουν έγκαιρα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να προχωρήσουν άμεσα στην ανανέωση της εγγραφής τους.

Επισυνάπτεται αίτηση ανανέωσης εγγραφής μόνο για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στη πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...