Αμοιβαία μεταφορά θέσης εισαγωγής στα ΑΕΙ

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 2462/Β/16.11.2015 που αφορά τροποποίηση της με αριθ. 207358/ΓΔ6/2014 (ΦΕΚ 3573/Β) Υπουργική Απόφαση «Ρύθμιση θεμάτων για την αμοιβαία μεταφορά θέσης εισαγωγής στα ΑΕΙ», η  κοινή αίτηση της αμοιβαίας μετεγγραφής υποβάλλεται έως την 20η Νοεμβρίου εκάστου ακαδημαϊκού έτους.
Η διαδικασία μετεγγραφής ολοκληρώνεται με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, η οποία εκδίδεται έως την 5η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.
Η αμοιβαία μετεγγραφή δεν επιτρέπεται από και προς  τα Πανεπιστήμια των Ν. Αττικής και Θεσσαλονίκης (Ν. 4274/2014 άρθρο 47 παρ. 5, ΦΕΚ 147 τ. Α’).
 Η αμοιβαία μετεγγραφή πραγματοποιείται σε αντίστοιχα Τμήματα, υπό την προϋπόθεση εγγραφής στο ίδιο εξάμηνο σπουδών.
Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής δεν μπορεί να εγγραφεί στο Τμήμα, αν προηγουμένως δεν διαγραφεί από το Τμήμα, στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένος.

Από τη Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...