ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2017-2018

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας, οι οποίοι υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ότι  θα μπορούν από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2017 να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eggrafes.upatras.gr  του ψηφιακού άλματος του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να αναρτήσουν λοιπά στοιχεία που θα τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (για διευκόλυνσή σας μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής εγγραφής στην ψηφιακή πλατφόρμα του Παν. Πατρών θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία παράδοσης βεβαιώσεων εγγραφής και κωδικών πρόσβασης για την ηλεκτρονική γραμματεία.

Για όσους ενδιαφέρονται για μετεγγραφή σε άλλο Τμήμα, θα πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία εγγραφών στο Τμήμα μας, να εγγραφούν και ακολούθως, να αναμένουν σχετική απόφαση από το Υπουργείο για τις ημερομηνίες και τη διαδικασία μετεγγραφών σε άλλο Τμήμα.

Εάν χρειαστεί, η Γραμματεία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

{module 366}

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...