Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2017-2018

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας, οι οποίοι υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ότι  θα μπορούν από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2017 να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eggrafes.upatras.gr  του ψηφιακού άλματος του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να αναρτήσουν λοιπά στοιχεία που θα τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (για διευκόλυνσή σας μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής εγγραφής στην ψηφιακή πλατφόρμα του Παν. Πατρών θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία παράδοσης βεβαιώσεων εγγραφής και κωδικών πρόσβασης για την ηλεκτρονική γραμματεία.

Για όσους ενδιαφέρονται για μετεγγραφή σε άλλο Τμήμα, θα πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία εγγραφών στο Τμήμα μας, να εγγραφούν και ακολούθως, να αναμένουν σχετική απόφαση από το Υπουργείο για τις ημερομηνίες και τη διαδικασία μετεγγραφών σε άλλο Τμήμα.

Εάν χρειαστεί, η Γραμματεία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.