ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις προπτυχακών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από 10-15 Νοεμβρίου 2015. μέσω του  πληροφοριακού συστήματος του Ψηφιακού Αλματος.

Η δήλωση  μαθημάτων είναι υποχρεωτική και σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών  (αρ. συν. 68/20.10.2015 ) η ημερομηνία της 15ης Νοεμβρίου  είναι καταληκτική.

Οσοι  φοιτητές  δεν προβούν σε δήλωση μαθημάτων δεν θα  έχουν δικαίωμα στη συμμετοχή των μαθημάτων (θεωρητική και πρακτική) καθώς και στη συμμετοχή των εξετάσεων της προσεχούς εξεταστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα:

α) oι 1ετείς στο 1ο εξάμηνο σπουδών υποχρεούνται να δηλώσουν  4 μαθήματα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  και 1 μάθημα ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

β) οι 2ετείς στο 3ο εξάμηνο σπουδών  υποχρεούνται να δηλώσουν 4 μαθήματα Υποχρεωτικά και 1 μάθημα επιλογής του τρέχοντος εξαμήνου και όσα οφείλουν από τα χειμερινά του 1ου εξαμήνου.

γ) οι 3ετείς δηλώνουν τα  4 Υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος 5ου εξαμήνου και όσα οφείλουν από τα χειμερινά του 1ου & 3ου εξαμήνου.

δ) οι 4ετείς δηλώνουν/επιλέγουν:

i) 2 από τα 3 Χημικά μαθήματα περιορισμένης επιλογής              

ii) 1 ή 2 από 9 μαθήματα ελεύθερης επιλογής  ( επιλέγονται ένα ή δύο μαθήματα διότι όλα τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής   έχουν 5 πιστωτικές μονάδες εκτός από το μάθημα "Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία Ι"  που έχει 10 πιστωτικές μονάδες. Επίσης δηλώνουν και όσα χειμερινά μαθήματα οφείλουν από το 1ο, 3ο και 5ο εξάμηνο. 

Οι επί πτυχίω  πρέπει να επιλέξουν όλα τα μαθήματα xειμερινού εξαμήνου που οφείλουν προκειμένου να συμμετάσχουν στην  προσεχή εξεταστική περίοδο, χωρίς περιορισμό.

Οι παλαιότεροι φοιτητές που δεν έχουν κωδικούς για τη πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα μπορούν να στείλουν μέσω fax τη δήλωση μαθημάτων. Fax. 2610997118.

Από τη Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...