YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η δήλωση μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία είναι υποχρεωτική και φοιτητές που δεν δηλώσουν, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα βαθμολόγια της προσεχούς εξεταστικής.  Με τα τώρα στοιχεία μόνο το 40%  των φοιτητών έχουν προχωρήσει στην δήλωση μαθημάτων.  Για τα χειμερινά μαθήματα θα ακολουθήσει αργότερα Ανακοίνωση.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη Δήλωση

Η Περίοδος δηλώσεων είναι από 29/4/2015 έως 17/5/2015.

Πιο συγκεκριμένα:

ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

-οι φοιτητές  από το 1-4 έτος θα δηλώσουν τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου και όσα μαθήματα προηγουμένων εαρινών εξαμήνων σκοπεύουν να εξεταστούν στις προσεχείς περιόδους.

για παράδειγμα, ο  φοιτητής στο 3ο έτος σπουδών  θα δηλώσει τα  υποχρεωτικά του 6ου εξαμήνου και όσα μαθήματα από το 2ο και 4ο εξάμηνο σκοπεύει να εξεταστεί στην προσεχή εξεταστική περίοδο, αλλά και του Σεπτεμβρίου. 

ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι φοιτητές του 5 έτους και πλέον-παλαιού και νέου προγράμματος σπουδών- θα δηλώσουν τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων  που σκοπεύουν να εξεταστούν στις προσεχείς περιόδους(Ιουνίου- Σεπτεμβρίου).

                                              ----------------------------

Οι φοιτητές οι οποίοι δεν έκαναν την Ανανέωση εγγραφή τους για το εαρινό εξάμηνο κατά την προβλεπόμενη περίοδο του Μαρτίου μπορούν να την πραγματοποιήσουν  εκπρόθεσμα τώρα!

Η δήλωση των μαθημάτων θα γίνει μέσω του νέου προγράμματος του Πανεπιστημίου Πατρών (ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ). Σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο με οδηγίες και τον νέο ιστότοπο. (https://progress.upatras.gr)  

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η δήλωση των εαρινών μαθημάτων είναι Υποχρεωτική, καθώς φοιτητές που δεν δηλώσουν μαθήματα δεν θα συμπεριληφθούν στα βαθμολόγια. Να διευκρινίσουμε ότι  η παραπάνω οδηγία θα εφαρμοστεί.

Απο την Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...