Κατάσταση μεταπτυχιακών φοιτητών υπόχρεοι για το Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας

Ανακοινώνεται ότι το Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας ακαδημαϊκού έτους 2014-2015

θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 20/4/15 και Τρίτη 21/4/2015 στο Αμφιθέατρο Α/Α

Το Σεμινάριο είναι υποχρεωτικό και απευθύνεται στους πρωτοετείς μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι υποχρεωτική,  συνιστά προϋπόθεση για την απόκτηση του αντίστοιχου τίτλου σπουδών, πραγματοποιείται μία φορά ανά ακαδημαϊκό έτος και περιλαμβάνει παρακολούθηση δύο (2) ημερών.

Για την επιτυχή παρακολούθησή του χορηγείται Πιστοποιητικό.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...