Αναθέσεις επικουρικού έργου για το έτος 2015

Σας ενημερώνουμε ότι οι νέες συμβάσεις για το έτος 2015  για όσους εκτελούν επικουρικό έργο θα έχουν ισχύ ως εξής:

Για τον Α΄ Τομέα : από 4/5/2015 έως //2015 (κατόπιν συννενόησης

με τον Διευθυντή του Τομέα).

Για τον Β΄ Τομέα: από 4/5/2015 έως 15/7/2015.

Για τον Γ΄ Τομέα: από 4/5/2015 έως 31/7/2015.

Ο μέγιστος χρόνος σύμβασης μπορεί να είναι μέχρι τις 31/8/15.

Προσοχή εάν κάποιος βρει δουλειά μέσα σ΄αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να γίνει διακοπή της σύμβασης.

Ημερομηνία συνεδρίασης Γενικής Συνέλευσης με Ειδική Σύνθεση είναι η  3/3-4-2015 (συμπληρώνεται στη παράγραφο 3 της σύμβασης).

Επίσης ημερομηνία σύμβασης (στην αρχή της σελίδας αναγράφεται η 4/5/2015).

Οι συμβάσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης και έρευνας τουλάχιστον 15 μέρες πριν την ημερομηνία έναρξης, ώστε να καταγραφούν  στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ τα στοιχεία των φοιτητών.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα καταθέσουν (και θα τις παραλάβουν αργότερα αφού υπογραφούν από τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως κ.Καραμάνο) τις συμβάσεις τους στους εκπροσώπους των τριών Τομέων ως εξής:

Α΄Τομέας: κ.Γιαννακάκη Μαίρη

Β΄Τομέας: κ.Βαγενά Άρτεμις

Γ΄Τομέας: κ.Γιαννόπουλος Παναγιώτης

Όσοι δεν καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται, θα τα υποβάλουν μόνοι τους στην Οικονομική Υπηρεσία.  

Επισυνάπτουν όλοι πίσω από το έντυπο στοιχείων αποζημίωσης, φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τους στην Τράπεζα Πειραιώς με 1ο όνομα δικό του/της.

Η κατάθεση των συμβάσεων στη Γραμματεία από τους τρεις εκπροσώπους  θα πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή 3/4/15 και ώρα  2.00μμ.

 

 

 Η Υπεύθυνη στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Τσόγκα Ειρήνη

Τηλ.: 2610-997101

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...