Ανακοίνωση για εξετάσεις Σεπτεμβρίου στο μάθημα "Επιστήμη Πολυμερών"

Η εξέταση του μαθήματος «Επιστήμη Πολυμερών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11/9/2020 και ώρα 15.00 μ.μ., σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων. Η εξέταση θα είναι προφορική εξ αποστάσεως.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να έχουν δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Ψηφιακού Άλματος (progress).

Για την συμμετοχή των φοιτητών/τριων στις εξετάσεις απαιτείται:

α) η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού του email τους 

β) η ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή τους για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 στην πλατφόρμα του https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php 

γ) η εγγραφή στις εξετάσεις του μαθήματος «Επιστήμη Πολυμερών-Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020» στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις εξετάσεις είναι η Δευτέρα, 7/09/2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις του μαθήματος θα αναρτηθούν εγκαίρως στο e-class του μαθήματος.

Η διδάσκουσα

Β. Ντεϊμεντέ

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...