Eξέταση του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία)»

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να είχατε ένα ξεκούραστο, υγιές και ασφαλές καλοκαίρι.

Η παρούσα ανακοίνωση περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξέταση του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία)» κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020.

Ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος: 18/09/2020

Ώρα εξέτασης: 9.00 π.μ.

  • Ο τρόπος εξέτασης του μαθήματος θα είναι «Γραπτή εξ’ αποστάσεως (OnLine) εξέταση με ταυτοποίηση εξεταζόμενων και εποπτεία της διαδικασίας με χρήση κάμερας».
  • Για να είναι δυνατή η συμμετοχή σας θα πρέπει να διαθέτετε τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι: κάμερα, μικρόφωνο και δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής εγγράφων στην πλατφόρμα του μαθήματος (exams.eclass.upatras), είτε μέσω scanner, είτε μέσω κινητού (με φωτογράφηση).
  • Η εξέταση θα περιλαμβάνει μόνο θέματα ανάπτυξης, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους εξεταζόμενους μέσω του εργαλείου «Εργασίες» του exams.eclass.
  • Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με κλειστά βιβλία και δεν επιτρέπεται καμία χρήση σημειώσεων, βοηθημάτων ή οποιουδήποτε άλλου εγχειρήματος μπορεί να επηρεάσει την ακεραιότητα και την αδιαβλητότητα της εξέτασης. Επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ΜΟΝΟ (ΑΥΣΤΗΡΑ) για τη φωτογράφηση/σκανάρισμα των απαντήσεων.
  • Οδηγίες - Διευκρινίσεις: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή τσέπης. 2. Χρησιμοποιήστε ΜΟΝΟ μπλε ή μαύρο στυλό. 3. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικών υγρών και διορθωτικών ταινιών.

Προκειμένου να οργανωθεί σωστά η εξέταση και να έχει επιβεβαιωθεί/πιστοποιηθεί η συμμετοχή σας στην εξέταση του μαθήματος, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες ΕΝΤΟΣ (ΑΥΣΤΗΡΑ) των αναγραφόμενων καταληκτικών ημερομηνιών. Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν θα είναι δυνατή.

  1. Εγγραφή στην ομάδα χρηστών του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία)» με τίτλο «Συμμετοχή στην εξέταση Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία)_Σεπτέμβριος 2020» και αποδοχή των όρων συμμετοχής (προσωπικά δεδομένα, κ.λ.π.). Η διαδικασία αυτή θα πραγματοιηθεί μέσω της πλατφόρμας του exams.eclass. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής: Τρίτη, 15/09/2020
  2. Την ημέρα της εξέτασης, 18/9/2020, και ώρα 8.30 π.μ. θα πρέπει να προβείτε στα παρακάτω βήματα:

α) Ακουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (link) του Skype for Business:

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/thstama/TM6C76ZU και κάνετε login με τους ιδρυματικούς (πιστοποιημένους) κωδικούς σας.

β) Στην συνέχεια μέσω του αντίστοιχου Internet browser που διαθέτετε θα πρέπει να κάνετε login στο exams.eclass του Πανεπιστήμιου Πατρών, και να επιλέξετε το μάθημα της «Ανόργανης Χημείας 2 (Θεωρία)».

  1. Η εξέταση θα διαρκέσει 2 ώρες, και θα δοθούν επιπλέον 15 λεπτά προκειμένου να υποβάλετε τις απαντήσεις σας. Λήξη υποβολής απαντήσεων: 11.20 π.μ. Προτείνεται η εφαρμογή (app) για κινητό android/iphone «Microsoft Office Lens» για εύκολη μετατροπή εικόνας σε pdf και ανέβασμα μετά στο πεδίο «Εργασίες». Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή της δημιουργίας αρχείου Word με βήματα: Insert à pictures. Επισημαίνεται η υψηλή ευκρίνεια των φωτογραφιών/εικόνων και η ονομασία του τελικού αρχείου προς υποβολή (Ονοματεπώνυμο_ΑΜ).   

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσω του παραπάνω συνδέσμου (link) του Skype for Business την ημέρα της εξέτασης (8.30 - 9.00 π.μ.), και αφού πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Καλή επιτυχία

Με εκτίμηση

Θεοχάρης Σταματάτος

Διδάσκων μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2 (Θεωρία)»

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...