ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2

Αγαπητοί/ές,

Για τη συμμετοχή στις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις, οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr στο μάθημα «ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2».

Καταληκτική ημερομηνία για την εγγραφή είναι η Τετάρτη 15/7/2020, ώρα 24:00.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση έχουν οι φοιτητές που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις του θεωρητικού μέρους των ασκήσεων του εργαστηρίου Βιοχημείας.

Διαδικασία εξέτασης:

1. Ταυτοποίηση (8.30 π.μ. – 9.30 π.μ): Θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα Skype for Business στον σύνδεσμο που θα σταλεί την Παρασκευή 17/7/2020, όπου με τη χρήση μικροφώνου και κάμερας, που πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτετε (σε laptop, desktop ή κινητό), θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση με την επίδειξη της φοιτητικής ή της αστυνομικής ταυτότητας.

Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. ακριβώς και θα προηγηθεί της εξέτασης. Για όποιον/α δεν καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του/της δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις εξετάσεις.

Η ταυτοποίηση/έλεγχος των εξεταζομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης κατά τη διάρκεια της εξέτασης και να ζητηθεί άνοιγμα της κάμερας και του μικροφώνου, αν αυτό κριθεί σκόπιμο από τους διδάσκοντες. Άρνηση του εξεταζόμενου συνεπάγεται αυτόματο αποκλεισμό από την εξέταση.  

2. Εξέταση (9.30 π.μ. – 10.45 π.μ.): Τα θέματα θα είναι ορατά στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr στο μάθημα «ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2» στις 9.30 π.μ. ακριβώς και ο χρόνος εξέτασης ορίζεται στη 1 ώρα και 15 λεπτά (λήξη στις 10.45 π.μ.). Η εξέταση θα περιλαμβάνει 20 θέματα πολλαπλής επιλογής διαφορετικά για κάθε εξεταζόμενο/-η.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, μέσω του skype for business, θα είναι δυνατή η επικοινωνία για υποβολή ερωτήσεων και επίλυση αποριών.

Οι συμμετέχοντες στην εξέταση θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στον πίνακα του γενετικού κώδικα και του κανόνα ταλάντευσης (wobble).

Κάθε θέμα έχει εσωτερική αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λάθους, που δεν μεταφέρεται, οπότε πρέπει να απαντήσετε προσεκτικά στις ερωτήσεις και όχι τυχαία διότι μία λάθος απάντηση ουσιαστικά καταργεί μία σωστή.

Θα υπάρξει προσεχώς νεότερη ενημέρωση για περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες της εξέτασης.

Οι διδάσκοντες

Αλ. Αλετράς – Σπ. Σκανδάλης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...