Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι η  γραπτή εξέταση του εργαστηρίου Βιοχημείας περιόδου Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31/5/19, ώρα 14-16, αίθ. ΧΒ1, ΧΒ2, ΧΒ3. Στην εξέταση υποχρεούνται να προσέλθουν οι φοιτητές, που ασκήθηκαν κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο στο εργαστήριο Βιοχημείας και ο μέσος όρος των βαθμών τους στα  τεστ πολλαπλής επιλογής είναι μικρότερος του 6,3, και όσοι φοιτητές περασμένων ετών δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο εργαστήριο Βιοχημείας, είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής είτε μέσω γραπτής εξέτασης. Επίσης στην εξέταση μπορούν να προσέλθουν και οι φοιτητές που επέτυχαν στα τεστ πολλαπλής επιλογής, αλλά θέλουν να βελτιώσουν το βαθμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι, οι φοιτητές, που ασκήθηκαν κατά το εαρινό εξάμηνο 2013, 2014 και 2015 στο εργαστήριο, θα έχουν επιπλέον 30 λεπτά για επεξεργασία αποτελεσμάτων κάποιας από τις ασκήσεις που πραγματοποίησαν. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κομπιουτεράκι.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος ΒΧ-2 θα έχουν οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο εργαστήριο Βιοχημείας, είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής είτε μέσω της γραπτής εξέτασης.

 

Από το Εργαστήριο Βιοχημείας

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.