Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου 2020 οι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα για τα οποία επιθυμούν να προσέλθουν. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

  1. Ανοίγετε τη φόρμα συμμετοχής  εδώ
  2. Έισάγετε τα στοιχεία και το email σας (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι απαραίτητο να είναι του Πανεπιστημίου αλλά να υπάρχει και να το παρακολουθείτε τακτικά)
  3. Επιλέξτε ΟΛΑ τα μαθήματα που επιθυμείτε να εξεταστείτε

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από την υποχρεωτική εγγραφή μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ.
  • Μελετήστε προσεκτικά το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι όταν δηλώνετε συμμετοχή σε κάποιο μάθημα αλλιώς είναι καλύτερο να αποφύγετε τη δήλωση σε αυτό.
  • Θα σας αποσταλεί σχετικό email επιβεβαίωσης της συμμετοχής και σύνδεσμος όπου θα έχετε τη δυνατότητα διόρθωσης της δήλωσης. ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ νέα δήλωση.

Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2020 του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, η εξέταση του μαθήματος «Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη για Μηχανικούς και Επιστήμονες» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2020 από 16:00 -18:00

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Attachments:
Download this file (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 2019_20.pdf)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 2019_20.pdf[ ]2020-01-08 14:10

Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2020 του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων , η εξέταση του μαθήματος «Εισαγωγή στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων για Μηχανικούς και Επιστήμονες» θα πραγματοποιηθεί στις  5 Φεβρουαρίου 2020 από 11:00-13:00.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Καλούνται οι φοιτητές Γ’ και Δ’ (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΌΧΙ Β’) έτους καθώς και επί πτυχίω που έχουν εκκρεμότητες με τις εξετάσεις του εργαστηρίου (οποιεσδήποτε ασκήσεις) να έρθουν να εξεταστούν την

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΩΡΑ 13:00 στην αίθουσα ΧΗ7 (στο νέο Κτίριο).

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 16/1/2020 και ώρα 15:00-18:00 στην Αίθουσα ΧΗ4 (ΧΝ1) του Τμήματος Χημείας, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του μαθήματος Χημεία και Τεχνολογία Υλικών.

Οι Διδάσκοντες

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι η  γραπτή εξέταση του εργαστηρίου Βιοχημείας περιόδου Φεβρουαρίου 2020 για τους επί πτυχίο φοιτητές θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 16/1/20, ώρα 12-14, αίθ. ΧΒ3.  Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με θέματα πολλαπλής επιλογής.  

Από το Εργαστήριο Βιοχημείας

Γνωρίζεται στους φοιτητές του Τμήματος Χημείας ότι οι εξετάσεις του μαθήματος ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ 2 περιόδου Φεβρουαρίου 2020 (13/2/20) για τους επί πτυχίο φοιτητές θα πραγματοποιηθούν με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice), και διάρκεια εξέτασης 2 ώρα και 30 λεπτά. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος έχουν οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα στο ψηφιακό άλμα και έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο εργαστήριο Βιοχημείας είτε μέσω των τεστ πολλαπλής επιλογής είτε μέσω γραπτών εξετάσεων. 

Οι Διδάσκοντες

Α. Αλετράς - Σ. Σκανδάλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

«Εισαγωγή στην Οικονομική επιστήμη για Μηχανικούς & Επιστήμονες»

Εξαιτίας του γεγονότος πως την ημέρα και ώρα της διεξαγωγής εξέτασης του μαθήματος «Εισαγωγή στην Οικονομική επιστήμη για Μηχανικούς & Επιστήμονες» από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών την 29η Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16.00-18.00, υπάρχει παράλληλη εξέταση οικείων μαθημάτων σε κάποια από τα τμήματα στα οποία προσφέρεται το εν λόγω μάθημα, προς διευκόλυνση των φοιτητών που επιθυμούν να εξεταστούν στο προαναφερθέν μάθημα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

  • να αποστείλουν μαιλ με τα στοιχεία τους (Ονομ/μο, ΑΜ) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στον διδάσκοντα.
  • η προσέλευση των φοιτητών που θα ενημερώσουν θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 17.15μ.μ. στην αίθουσα ΠΑΜ 13 και εφόσον τα στοιχεία τους ταυτοποιηθούν με αυτά της λίστας (απαιτείται ΠΑΣΟ ή βεβαίωση Γραμματείας) και ενημερωθεί ο διδάσκοντας, τότε και μόνον τότε θα μπορέσουν να εξεταστούν. Η λήξη της εξέτασης μόνο για τους εν λόγω φοιτητές θα είναι στις 19.00 μ.μ.
  • ξεκαθαρίζεται πως στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές δεν έχουν ειδοποιήσει νωρίτερα όπως ζητείται, ΔΕΝ θα εξεταστούν κατά την τρέχουσα περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και για λόγους ομαλής διεξαγωγής των εξετάσεων, η ώρα δυνατής αποχώρησης για τους υπόλοιπους φοιτητές ορίζεται στις 17.30 μ.μ.

Ο διδάσκων

Δρ Νίκος Χατζησταμούλου

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας 2 την Πέμπτη 6-2-2020, να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης.

Δεν θα επιτραπεί η χρησιμοποίηση κινητών τηλεφώνων για την πραγματοποίηση αριθμητικών πράξεων.

Σελίδα 1 από 2

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.