Επί της διαδικασίας ανακήρυξης υποψηφίων για την εκλογή Δ/ντή στον Τομέα ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σήμερα Πέμπτη 2/7/2020  και ώρα 12:00 συνήλθε η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε  στις 30.6.2020 ( αριθμ. πρωτ. 721/20890/30.6.2020) για  την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη  εκλογής Διευθυντή στον Τομέα ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και αποτελείται από τους κκ: Βλάμη Αλέξιο, Ρασσιά Γεράσιμο, Σκανδάλη Σπυρίδωνα. Κατόπιν κληρώσεως  ορίσθηκε Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής  ο κ. Σκανδάλης.

Για τη θέση του Δ/ντή του εν λόγω Τομέα, κατατέθηκε μία (1) αίτηση υποψηφιότητας, του κ. Βύνιου Δημήτριου.  Η Επιτροπή έκανε έλεγχο νομιμότητας και διαπίστωσε ότι ο κ. Βύνιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση του Διευθυντή του εν λόγω Τομέα. Συγκεκριμένα είναι μέλος ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης του Τομέα ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, υπάρχει προηγούμενη διετής θητεία του ως Διευθυντή του Τομέα  και δεν κατέχει το αξίωμα άλλου μονοπρόσωπου οργάνου του οικείου  ή άλλου Α.Ε.Ι.

Η  Εφορευτική Επιτροπή βάση των  ανωτέρω ανακηρύσσει  τον κ. Βύνιο Δημήτριο  του Τμήματος Χημείας, ως υποψήφιο  για την  εκλογή στη θέση  του Διευθυντή του Τομέα ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Τα  Μέλη  της Εφορευτικής Επιτροπής

Σκανδάλης Σπυρίδων, Επίκουρος Καθηγητής

Βλάμης Αλέξιος, Επίκουρος Καθηγητής

Ρασσιάς Γεράσιμος, Επίκουρος Καθηγητής

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...