Σεμινάριο Παιδαγωγικής

Το Σεμινάριο Παιδαγωγικής φέτος θα διεξαχθεί σε δύο μέρη μέσω Skype for Bussiness. Οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι θα εμφανίζονται στις ανακοινώσεις στο αντίστοιχο eclass.

Μέρος 1ο Προετοιμασία για τη Σχολική Τάξη, Εισηγητής Νικόλαος Μάνεσης, Τετάρτη 20/5, 18:00-20:00

Μέρος 2ο Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Έρευνα, Εισηγητής Γεώργιος Αμπατζίδης, Τετάρτη 27/5, 16:00-18:00

Πριν τη διεξαγωγή των σεμιναρίων θα βρίσκεται αναρτημένο διδακτικό υλικό στο eclass για να μελετήσετε.  Μετά το κάθε σεμινάριο θα ανοίγει στο eclass εξέταση (στο φάκελο με τις ασκήσεις) η οποία θα αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα μπορούν να απαντηθεί μία φορά για τον καθένα σας. Η εξέταση θα είναι ανοικτή για συμπλήρωση 24 ώρες.

Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων και η συμπλήρωση των 2 εξετάσεων είναι υποχρεωτικές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το ΠΔΕ και έχουν περάσει το μάθημα ή τα σεμινάρια Διδακτικής. Επίσης θα πρέπει να προσαρτήσουν Παράρτημα στην Πτυχιακή τους Εργασία με Σχέδιο Διδασκαλίας και να εκπονήσουν μικροδιδασκαλία σε συνεργασία με τον επιβλέποντα καθηγητή τους. Θα παρθούν παρουσίες στη διάρκεια των σεμιναρίων και θα υπάρξει βαθμολόγιο μετά το πέρας των εξετάσεων.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...