Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...

Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου St. Gallen (HSG)

Αξιότιμε/η κύριε/κυρία,

Είμαι φοιτητής του Πανεπιστημίου του St. Gallen (HSG) στην Ελβετία και ασχολούμαι με την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης της ελληνικής αγοράς εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, θέλω να κατανοήσω πόσο δύσκολο είναι για τους φοιτητές να βρουν θέσεις εργασίας, πρακτική άσκηση κλπ., είτε κατά τη διάρκεια των σπουδών τους είτε μετά την αποφοίτησή τους. Επιπλέον, θα ήθελα να μάθω πώς βοηθούν τα ελληνικά πανεπιστήμια τους φοιτητές τους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Ο κύριος στόχος της μελέτης αυτής είναι ο προσδιορισμός των μέτρων που μπορούν να βελτιώσουν τη σημερινή κατάσταση της αγοράς εργασίας.

Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων εάν συμμετείχατε στην τρίλεπτη έρευνά μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (στα ελληνικά και στα αγγλικά):

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τη συμμετοχή σας στην έρευνά μου! Οι πληροφορίες που θα μου δώσετε είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, καθώς θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς πυλώνες της μελέτης μου.

Με εκτίμηση,

Lukas Oehler

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

Πρόσφατες Aνακοινώσεις