Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενημέρωση και επιμόρφωση της παραγωγικής βάσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Πάτρας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ υλοποιείται το έργο «Διερεύνηση της παρουσίας του ιού της ήπιας ποικιλόχρωσης της πιπεριάς ως παθογόνο καλλιεργειών και ως δείκτη μόλυνσης υδάτινων πόρων από ανθρωπογενή λύματα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» που εκπονεί ο ερευνητής Βασιλική Η. Συγγούνα. Το έργο εντάσσεται στην πράξη «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογίκων Αναπτυξιακών Έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ) MIS 453350, στο πλαίσιο του ΕΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΕΠΑΝΑΔ, ΕΣΠΑ 2007-2013)». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους (ΕΣΠΑ 2007-2013) και συντονίζεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Πάτρας. Ο σκοπός του παραπάνω έργου παρουσιάζεται περιληπτικά στη συνημμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Βασικός στόχος της ανωτέρω Πράξης, αποτελεί η ενημέρωση και επιμόρφωση της παραγωγικής βάσης (αγρότες, στελέχη επιχειρήσεων, Συνεταιρισμών, Δημόσιας Διοίκησης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς, ιδρύματα, οργανισμοί, ινστιτούτα, ιδιώτες κ.λπ.) σχετικά με την παραγόμενη καινοτομία και στη συνέχεια την ενσωμάτωση αυτής σε οποιοδήποτε σημείο της παραγωγικής διαδικασίας.

Οι δράσεις ενημέρωσης περιλαμβάνουν διανομή σύντομου ενημερωτικού φυλλαδίου στους ενδιαφερόμενους φορείς, διενέργεια σεμιναρίων επιμόρφωσης σχετικά με το αντικείμενο, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου, διανομή εγχειριδίου επιμόρφωσης σε εκλαϊκευμένη μορφή και ημερίδα επιμόρφωσης των τελικών δικαιούχων για τα αποτελέσματα και τη δυνατότητα αξιοποίησης της παραγόμενης καινοτομίας.

Εκτιμώντας ότι η παραγόμενη καινοτομία από το προαναφερθέν έργο σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε τα μέλη του Εργαστηρίου/Τμήματος σας που ενδιαφέρονται, να μας ενημερώσουν για την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σε σχετικές ημερίδες ενημέρωσης - επιμόρφωσης, με αποστολή της συνημμένης αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγράφως (με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι 23 Μαρτίου 2015. Είναι ευνόητο ότι για τις σχετικές ημερομηνίες διενέργειας της ενημέρωσης-επιμόρφωσης, θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Ο Ωφελούμενος ΑγροΕΤΑΚ

Δρ. Βασιλική Συγγούνα

 

Υπεύθυνος Παρακολούθησης Έργου: Δρ. Ιωάννης Μανουσόπουλος                                           

Συνημμένα:   Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 Περιληπτική παρουσίαση έργου από τον Ωφελούμενο.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...