ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2017-2018

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας, οι οποίοι υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ότι   ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σας επισυνάπτουμε για ενημέρωσή σας  το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. ...


Δωρεάν Σίτιση φοιτητών ακαδ. έτους 2017-18

Πληροφορίες στα επισυναπτόμενα.


posticon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2017-2018

Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 11:39 Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας, οι οποίοι υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ότι  θα μπορούν από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2017 να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eggrafes.upatras.gr  του ψηφιακού άλματος του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να αναρτήσουν λοιπά στοιχεία που θα τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (για διευκόλυνσή σας μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Διαβάστε περισσότερα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2017-2018

posticon ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:47 Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Όσοι φοιτητές δήλωσαν συμμετοχή στην πρακτική άσκηση του εργαστηρίου και ΔΕΝ κατέβουν στις εξετάσεις χάνουν το δικαίωμα επανάληψης τον ΙΟΥΝΙΟ 2017. Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλο κόστος αναλωσίμων και πολλές ομάδες συμμετεχόντων φοιτητών.

Εκ του εργαστηρίου

posticon ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙ

Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 12:23 Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Καλούνται οι φοιτητές του Β΄ έτους να προσέλθουν στο Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας ΙΙ (Νότιο Κτήριο, Β' όροφος) την

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 11:00 π.μ.

για να παραλάβουν θέσεις εργαστηρίου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί προπαρασκευαστικό μάθημα, 14:00 έως 17:00, σε αίθουσα του ισογείου του Νέου Κτηρίου Χημείας, στο οποίο θα γίνει πλήρης ενημέρωση για το εργαστήριο.

Η παραλαβή θέσεων και το προπαρασκευαστικό μάθημα νωρίτερα από την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου (2 Οκτωβρίου 2017) κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη γιατί από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα αρχίσει η εργαστηριακή άσκηση των φοιτητών.

Η παρουσία όλων των φοιτητών στις δραστηριότητες της 25ης Σεπτεμβρίου είναι υποχρεωτική.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

posticon Εγγραφές εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε.

Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 10:16 Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2017.

 Η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων .

Υποκατηγορίες